Äntligen fredag =)

Ja äntligen fredag op har slutat för dagen =) Nu e de bara kvar att vänta på att kl ska bli fem.. men de går nog rätt fort ska duscha av dammet, gå ut med nalle o till stan så de kommer nog som sagt gå fort.. längtar hem SÅ mycket efter mina älsklingar.. ska pussa ihjäl dom =) hehe

Tisdag

Kommer inte på någon roligare rubrik..

Idag har man ju som alla dagar i vardagen vart på praktiken.. va jätte trött när jag vakna o ville somna om.. men de kan jag ju inte.. så de blev att pallra sig dit.. hade ont i magen ett tag men som tur va gick de över efter lite vila.. hoppas inte att jag blir sjuk.. men har känts som att de e på väg nu i nåra dar.. men hoppas att de stannar där..

Ja de e väl min dag för har inte gjort så mycket efter praktiken förutom att jag somna en stund, handla o laga mat...

Hur va din dag idag?

Sanningen

Jag tycker att alla ska försöka hålla sig till sanningen i alla fall i den mån det går.. för endel tror nog att endel sanningar kommer göra ont och då ljuger istället.. jag tycker då att de e bättre att såra med sanningen.. för i längden så sårar det mindre.. så känner jag iaf... o då vet ni de ni som läser.. att kom hellre med sanningen till mig va de än e.. för att lögnen sårar mig mer!!

Ny vecka

Ja ny vecka o ny start på praktiken... har fått gå med en tjej som heter Sara idag o ska göra de resten av veckan.. hon va trevlig.. =)... fick bestämma själv om jag ville sluta tolv lr två idag.. valde tolv för hade ingen lunch med mig o känns som att jag hålller på att bli sjuk.. hoppas inte de för de har jag inte råd med.. skulle annars valt att va kvar till två så man visar att man vill de här för att få jobb.. men får hoppas att man känner sig bättre imorron så jag kan göra de då..

Resten av dagen börjar med att snart gå till stan.. ska köpa Foppa tofflor, mat o biobiljetter.. jag o Kicki ska nämligen gå på bio ikväll =).. vi ska se filmen "Dumpad".. den är nog bra =)

Nee nu ska jag vila ett tag tror jag innan jag går till staden.

R.I.P Minna

I fredas så dog den mest underbara människa på denna jord. Hon var den gladaste och snällaste människa jag någonsin träffat!!!!!! Var man deppig och sedan träffa henne så försvann allt på en gång. Hennes gläjde smittade av sig på en. Hon brydde sig och tog hand om alla i hennes närhet, hon var som en extra mamma till dom flesta. Och nu är hon borta. Jag kan inte förstå det och jag vill inte det heller. Vill att det ska va ett stort skämt men det är det inte. Har fortfarande inte smält det och tänker på henne hela tiden, och dom fina minnena jag har ihop med henne.

Jag älskar dig Minna. ♥ Vila i fred. Kommer alltid att minnas dig. Du va med när jag gjorde min första tattu som stöd så kommer alltid att bära dig med mig. Känns så för mig i alla fall. 



                                                   R.I.P Minna  ♥

Tänker på er Rodi och Ia.

Helgen

Ja som ni vet så va jag o bowla med Emelie i fredas.. först va vi till stan o åt mat o sedan blev de bowling..vi hade bannan i en o en halv timme men Emelie orka bara i en timme hehe för de va så varmt så jag körde själv lite i en kvart sedan gav jag upp med.. men då Emelie sluta spela hade vi iaf kört klart tre serier o hon vann.. vi satte oss i baren o betsällde varsin orgasm o snacka skit.. när bowlinghallen stängde gick vi in till en pub som låg brevid.. där prata vi med folk o lyssna på kareoke o Emelie sjöng lite med i micken.. jag sjöng med men inte i den hehe.. När vi kom hem till henne hade jag vart uppe i 22 tim o de trötta hade gått över.. men somna som tur va =)

Lördag åkte jag hem när jag vaknat men åkte först förbi City Gross i Norrk.. för Erik har sagt att de hade vanilj cola där.. o de hade dom så köpa på mig nåra =) DE E SÅ GOTT!!!!! =)
Åkte sedan hem.. gjorde iordning så åkte vi o åt.. titta på när Peter o hans tjeja gick baltåget o gick sedan hem till Andreas som fyllde 27 år igår.. börjar bli gammal hehehe vi va med ett tag på förfesten men sedan åkte vi hem.. hemma såg vi på film o lite på Eurovision.. la oss sedan..

Idag har vi bara slappat o rått om varann.. ska ju åka till mamma ikväll igen..

Bowling

Idag har jag fått jobba först med Jocke o städa i nya trakter.. efter frukosten blev det med honom och Ninna.. i mer nya trakter.. fick sluta kl 12 som vanligt, skönt.. nästa vecka skulle jag få börja jobba en lr rvå timmar mer.. inte kul men måste ju..

Nu ska jag ta de lugnt här hos mamma till kl halv fem.. då ska jag gå till station o sen åka till Norrk.. ska va med Emelie idag o vi ska bowla o käka =).. ska bli riktigt kul.. Ska sen sova över hos henne till imorron..

Åker inte hem idag av den anledningen att Erik har sommarfest med jobbet hela dagen o då e de ingen mening med att va hemma för han e ju inte hemma ändå.. men ska åka hem tidigt imorron.. för saknar min älskling SÅ!!!!

Nalle

Nalle o jag har vart ute i 1 tim o gått.. i början va de jobbigt han skulle bara lukta o slicka på gräset hela tiden men så fick jag honom till slut att gå bredvid mig mitt i gången o flytta på oss när de kom folk.. o blev lite sur på han efter vi mött ett par hundar.. först va han jätta snäll o sket i de första vi möte men sen började han trilskas o i slutet va han snäll igen.. kan de inte va samma hela tiden.. neeee fast samtidigt får man väl inte räkna med annat. hehehe

På praktiken gick de bra o fort, hoppas de gör de imorron med så de blir helg =)... nu sitter jag här hos mamma själv förutom Nalle då.. Kenneth e o handlar tror jag, mamma jobbar o Danne har skola o sen fotboll.. men tiden går nog rätt fort..

Ja de e allt för mig idag =) Hejs

Trött

Ja de e just va jag e de.. e inte van att gå upp så här tidigt o sen hålla igång i sex timmar konstant förutom ett break med frukost... går ju upp halv sex o börjar direkt att jobba kl sex när jag kommer till Ljunkan.. men de e kul de e de.. inte att gå upp tidigt men att komma dit.. Renée är jätta trevlig o vi snackar massa skit.. sen på frukost rasten då man träffar de andra med så e de mer skitsnack där... o idag hade vi jätta kul åt två st.. vi gick ut en stund efter vi ätit o tog luft o så börja de bussa o så ramlar de ner i buskarna hahahaha.. ja de e inte tråkigt att va där iaf.. så de e synd att de inte kan leda till jobb just där.. för om jag sen får jobb på de här företaget så blir de på andra områden o att man jobbar själv.. men de kan gå de med..

Ja nu då resten av dagen.. mamma o Kenneth e o jobbar.. de e med lite tråkigt med att börja tidigt att man slutar tidigt skulle vart skönt, men tråkigt när mamma jobbar när man kommer hem så man inte har nåt att göra.. o Daniel fuskot e i Sthlm med skolan idag så han kommer hem ikväll.. men iaf åter till va jag ska göra idag.. ska laga jätte god mat o sen ska jag o mamma till Ikea o köpa glasen... =) sedan blir de nog att titta på Pussycat Dolls o sen sova... de va allt från mig idag. Hej =)

Andra dagen

Idag va de lite jobbigare att gå upp men vaknade till fort.. när jag kom till Ljunkan började vi på en gång.. sedan höll vi på i högt tempo till kl 11 då va vi klara.. så då fick jag sluta =) de tacka jag inte nej till.,.
När jag kom hem till mamma så byte jag bara om o sen gick vi till stan o handlade mat till idag o imorron.. nu e vi hemma igen.. ska till stan sen igen med bror när han slutat skolan.. han ska kolla på kläder till avslutningen.. o han ville ha mig till sällskap o kanske smakråd med hehehe =).. de e kul att han fråga mig =) =)...

Går bra än så länge att bo hos mamma.. trodde jag skulle längta hem massor efter Erik o Tiggis på en gång men än så länge e de lugnt...o idag ska Erik o Fredrik lana hos oss så då e de inge kul att va hemma ändå.. hehe

Första dagen på praktiken

Gick upp halv sex.. gjorde iordning mig,min pulverdrink o gick sedan mot Ljunkan... fick städa ihop med en tjej som hette Renné... hon va trevlig o de gick bra o städa.. sluta kl 12 så nu e man hemma hos mamma igen.. tråkigt nog så jobbar hon nu men hoppas att hon kommer hem snart.. hon skulle försöka komma hem så fort hon kunde.. då ska vi nog åka till Ikea.. jag ska köpa nya dricksglas hem.. de flesta har ju gått sönder på fest lr när klanten Erik diskar hehhe =)...

Nee nu ska jag se på dvd som mamma fixat på Expert.. hon lämna in filmer som hon filmat oss barn på när vi va små o så har de gjort om de till dvder.. de e  kul att se på =)

Folkrace

De har jag vart på idag o vart funktionär.. de va kul o fick stå i lottningen.. de brukar jag få göra o de e de som är roligast.. =)

Efter folkracen blev de hem o duscha av sig folkracedammet o sedan åka till Jeanette o Oskar.. egentligen skulle vi åkt på fest på landet hos Janne.. men Erik kände inte för de så då bestämmde vi oss för att åka till dom.. Eriks pappa va ju där med.. vi grilla o åt god mat.. jag lekte med barnen o så prata vi vuxna lite skit med o hade trevligt..
Va nog samtidigt bra att de inte blev landet för jag e väldigt trött nu så nu ska jag sova snart.. men hoppas att de kan komma mer tillfällen som man kanske kan komma dit =)

Natti natti

Anime

Kolla på en SKIT bra anime film nu med älsklingen.. han har fått mig att titta på sånt =)
"Historier från Övärlden" hette den.. men den bästa animen jag har sett än så länge e "Claymore".
Denna gång va de med svensk text med den bästa va med engelska.. så då måste man hänga med för e ju så klart med japanskt tal vi ser =)

AF

Har de vart mycket med idag.. först va de mötte halv 9 som höll på till kl 11.. sedan blev de att cykla hem.. lekte lite med Tiggis... e så kul.. kastar boll till han o så hinner han inte bromsa in så ibland åker han rakt in i väggen då får jag skadeglädje o skrattar massa hahahahaha =)..

Vid tolv kom Uno från AF o hämtade mig.. vi åkte till Lkpg o där träffa jag chefen på mammas jobb o pratade om praktik.. fick börja där så ska göra de nu på mån.. känns både bra o inte.. bra för att ha något att göra o de sa att de kanske kan leda till jobb.. men inte för att jag iaf de två första veckorna måste bo hos mamma.. för börjar kl 6 o har inte råd med buskort just nu.. o kommer de inte kännas så kul att städa när de finns folk som ser.. ska nämligen städa på Ljunkan medans eleverna e där.. men de kommer väl förhoppningsvis gå över efter ett tag.

Sedan mötte jag Erik på stan.. handla lite på Systemet till imorron, gick förbi Jysk o kolla vilka dynor vi ska ha till utemöbeln.. men än så länge har vi inte bestämmt oss men nu vet vi mer hur de ser ut o känns.. o sedan blev de till posten, äntligen skickade vi Eriks mobil o sedan till affären.. nu e vi hemma o ska snart börja med mat.. idag blir de tacos =)

Träning för fulla muggar

Ja de har de varit idag kan man säga.. När jag vaknade gjorde jag min frukost o packade sedan en träningsväska.. Satte mig upp på cykeln o cyklade till Sporthallen.. Cyklade först på motionscykeln i 30 min o sedan blev de styrka i ca 35 min.. de va jobbigt men e oxå skönt att veta att man kanske kommer bli lite starkare =) hehe.. Sedan ville jag simma med så de gjorde jag i 1 tim.. skönt skönt.. Ville oxå basta men vände lika fort jag kom in nästan för jag har JÄTTE svårt att andas i bastuar lr hur de heter hehehe..


När jag va klar med träning så cyklade jag hem... hemma diskade jag, plockade undan o dammsög.. o nu sitter jag vid datan.. ville kolla runt lite på BDB, min hotmail o de bloggar jag läser =) men nu ska jag nog sätta igång med maten o sedan får man se va som händer resten av dagen..


Hejs.


Stavgång

Ja idag så tvinga jag mig ut på stavgång.. men när jag väl kommit en bit va de jätte skönt.. =) Så ska försöka komma ut en stund varje morgon.. har inte använt mina stavar på 2 år nästan så e dax att börja använda dom nu igen!!  Men när jag kom hem va de inte lika kul.. brände mig ju i lördas o nu har de mesta blivit brunt förutom lite på axlarna o bröstet där linekanten va lr hur man ska förklara.. o nu när jag va ute o gick hade jag jacka på mig.. o när jag kom hem så hade jag fått små små vattenblåsor ser de ut som.. de kliar o har dom på ena axeln o efter linekanten... hoppas att dom försvinner snart.. håller iaf på o smörja dom med kylbalsam.. så hoppas de blir bra snart!

Resten av denna dag blir de att tvätta.. igår blev de inga utemöbler för de va slut på Jysk men får in nya imoron så då kanske de blir av =) men funderar på att åka ner dit när Erik kommer hem o kolla vilka dynor vi vill ha så kan han åka med sin mor lr far själv o hämta dom sen.. vilket han egentligen vill, men jag vill va med o bestämma dynor.
Tänkte även att vi skulle cykla förbi svärmor o hämta like saker ikväll om de e hemma.. så får se va Erik säger o kolla med Malin o Johanna med om vi skulle gå promenad för då gör jag hellre de igen o tar svärmor en annan dag.

Systrarna Schill

Idag har jag vart på promenad med Johanna, hennes Emmy, Malin o deras kompis Emma o hennes Lovisa. =)
Vi gick nere vid Varamon.. det var trevligt snacka skit o härligt väder.. efter promenaden följde jag med Johanna o Emmy hem, Malin med.. där satt vi o snacka,kolla på bilder o så fick jag hålla Emmy lite.. =) Vi sa att vi skulle försöka gå ut mer på promenad o då kanske imorron kväll redan.. hoppas för e trevligare att ha sällskap på promenad än att gå själv..

Nu e jag hemma för de skulle iväg.. blir lugnt men hoppas på att svärmor har bilen idag för då ska vi till Jysk o köpa utemöbler =).. sola sola ska de bli om dagarna de e fint väder då =)

Än så länge har jag inte fått svar om parktiken.. men jag har ingen brådska hahaha =)

GAHHHHHHH

Människor... får man undra hur en del tänker o beter sig egentligen???
O om de då tycker det är rätt????!!! Kan tänka mig att endel tycker jag tänker trögt ibland med.. men de här tar priset!!!!

Fint väder

Ja de e de ju verkligen.. men ändå så sitter jag inne =/.. både för att jag bränt mig, för att jag inte tycker de e kul att va ute själv o för att vi inte har nåra fina lr sköna utemöbler att sitta i.. men vi ska köpa nya nån dag denna vecka.. om man har tur kan de ju kanske bli redan imorron.. skulle va kul o då kan jag sitta uta själv för då e de ju skönt att sitta med =).. hehehe

Ja nu väntar jag bara på att folket ska komma.. men ska snart iväg o handla lite käk... ha en fin o härlig dag ni som läser o kan va ute =)

Team Cans

YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES
Team Cans vann =) de va bäst... skulle vilja åka till Dalarna o se de uppträda men blir nog inte så.. får hoppas att Erik en dag håller de han sagt o följer med på konsert med HammerFall istället.. men de lär väl inte bli nån nu på ett tag.. men vill vill gå på en till.. har ju vart på en för 3 år sen.. o vill på minst en till =).. så hoppas!


Kicki kom inte idag.. så hon kommer imorron men sover över en natt ändå då hon stannar tills på mån.. de e alltid välkommet så man har trevligt sällskap o något att göra när Erik jobbar.. men denna gång kan jag nog inte följa med henne hem för ska ringa om en praktikplats på mån, hoppas o tror jag får den! Det är på min mammas jobb.. där e de endel som sagt upp sig så gillar de mig så har man förhoppningsvis tur att få jobb där snart =).. de enda negativa med de att de e jobb på kvällarna så jag o Erik kommer bara kunna va på helgerna men de ska funka.. nu e jag lite rädd att jag inte ska få de när jag hoppas o skriver så mycket om de.. men ni som läser kan väl hålla tummarna för mig om jag får praktiken?? ;) hehe

Fryser

Usch ja de gör jag.. tror de e för jag bränt mig så mycket o nu e inne..
Någon som kanske vet om de e därför?
Kicki kommer ikväll som de ser ut nu.. ska bli trevligt.. hon ska stanna till imorron tror jag.. imorron ska jag ha homeparty här.. får se vilka som kommer.. har inte bjudit så många heller..

Längtar till nästa lör nu för då ska jag på Folkrace =)

Loppis

Ja de har ju jag stått på idag.. blev hämtad halv åtta.. åkte till stan o ställde upp alla saker..
Ja sedan har bara dagen rullat på en så länge.. försäljningen gick bra.. men har massa saker kvar.. svärmor sa att vi förhoppningsvis ska stå i höst igen.. hoppas de för vill bli av med allt =)...

Nu e man röd om armarna o vet inte va som händer ikväll.. skulle grillat hos Igge men hon vart sjuk =/ så vi har lite planer att va vid hamnen med Andreas.. får se hur de blir.. hehehehe

Hilma o Emil

När jag o Erik va klara på stan så föreslog jag att vi skulle kolla va Oskar o Jeanette gjorde.. så Erik ringde o de va hemma.. så vi cyklade dit.. men de visa sig att de bara va Oskar o barnen hemma o Jeanette e i Sthlm till imorron.. men de e ju lika trevligt de =).. de åt mat just då så vi satt o pratade med Oskar..

När de va klara så gick vi ut på tomten i de finna vädret.. jag lekte med Hilma, Erik med Emil o Oskar passade på att fixa lite i trädgården hehe.. jag bollade lite med Emil men sedan tog Erik över o jag lekte med Hilma igen..
Hon e SÅ söt.. fasters flicka.. o de e så klart Emil med, fast fasters pojke då då hehehe!! Efter några timmars skoj skulle de iväg o vi hem.. Hemma blev de att kolla upp o prismärka sakerna till imorron o sedan se en film.. skit bra
"In the name of the king- A Dungeon siege tale" tror jag den hette..

Nee nu ska jag sova för som sagt ska svärmor komma o hämta mih halv åtta imorron.. måste va pigg o klar då.

Full dag

Ja idag e de snart fullt upp... så fort Erik spelat klart omgången av Matio kart som han spelar med andra spelare som är online genom internet på Wii lr hur man ska förklara de.. Ja då ska vi till stan.. har massa ärenden att göra o så funderar jag på att kolla på nya sommarskor.. o så skulle vi kanske upp till Andreas på en snabbvisit..

När vi kommer hem igen så ska vi märka saker som vi inte ska ha o sälja imorgon på marknad inne i stan... ska stå ihop med svärmor o hon kommer o hämtar mig halv åtta imorgon.. tidigt men de ska gå bra.. hoppas oxå att försäljningen går bra =)...

Nu ropar Erik att han e klar så e bäst att gå innan han startar något nytt.. hehehe

Impuls

Kicki kom ju hit i söndas, hon kom vid åtta tiden så vi satte på en film o sedan lade vi oss o snacka skit inna vi somnade.. på måndagen cyklade vi till stan där jag hade lite ärenden att uträtta... på vägen hem fick jag samtal från AF att jag inte fick praktik på ICA i Borensberg för de ska göra om i butiken.. blev rätt glad för kände inte för att va där o inte heller att pendla dit.. så du fick jag en impuls att följa med kicki hem... så de gjorde jag.. hemma hos henne hyrde vi film som vi tittade på.. Miss Potter den va rätt bra..
Dagen efter så va vi på stan o senare åkte jag hem till faster.. vi pratade o tog de lugnt.. igår så va de bara jag o faster hemma.. barnen va i skolan o Pära jobba.. lr Charlie va ju så klart hemma.. fasters barndomsvän kom o hälsa på.. så vi alla pratade o gick promenad.. när hon gått satte jag mig ute o solade o somnade till.. så nu e jag lite brun =).. när barnen kom hem lekte jag lite med Jonte inna jag va tvungen att åka hem..
Hade bestämmt med Emelie att åka till henne o va till idag men dumma AF ringde o ville att jag skulle komma idag.. o tyvärr måste man ju göra det de säger.. så hoppas jag kan åka till henne en annan dag!

Så idag har jag vart på AF, tvättat o slappat med en bok =)

Mamma

Igår kom mamma o Nalle hit.. vi började med att påta i min rabatt o göra den fin o snacka skit =).. sedan blev de att avbryta o göra mat.. då hade Kenneth kommit från Duntis med.. Erik grillade, jag gjorde sallad o mamma o Kenneth fick gå o handla dricka till maten som jag glömt.. sedan va maten klar o de va jätte gott =).. när vi ätit fick mamma mig att sätta upp tavlor.. de e bra när hon kommer för då får jag upp sådant som jag annars säger det gör jag sen åt hehe =) när vi var klara med hamrandet så började Körslaget.. de tittae jag, mamma o Kenneth på.. Pratade lite o sedan blev de kojsen..

Idag forstatte vi med de sista som va i trädgården.. sedan va vi på promenad o så vart de sola.. så e lite röd o ansiktet nu =)... lagade mat ihop o sedan åkte mamma hem.. vill bo närmare henne.. för e trevligt att va med henne.. snacka av sig m.m... Just de ja.. jag vaknade först av alla idag o gick ut med Nalle när de sov.. släppte honom lös o spela boll.. de tyckte vi va kul.. men vart blöta av morgondagen.. Nu har ju som sagt mamma o Nalle åkt hem men snart kommer Kicki hit hehehe.. hon ska va här tills imorron.. alltid trevligt..=)

Dagen idag

Ja idag va de inge kul.. Erik har fortfarande feber så blev att ställa in festen.. men de va visst flera som blivit sjuka... så då gjorde de väl inte så mycket.. va till Borensberg o har kanske praktik där på ICA f.o.m tis nästa vecka.. ska både bli kul o inte.. ja för att de ska bli skönt att ha något att göra men nej för de e inte kul att praktiksera.. vill hellre ha jobb men har jag tur så leder de till de.. sedan va man hem o bytte om o cyklade sedan till simhallen.. hade beställt tid till personlig tränare så de får visa alla appareter.. så nu ska jag börja träna ordentligt =) hoppas jag orkar de efter praktik =).. men de tror jag.. nu ska jag laga tacos =) nam nam.. o sedan blir de att ta de lugnt o se film.. o om inte Erik blir sämre vilket jag hoppas att han inte blir så kommer min mamma, Nalle o hennes man hit imorgon till på sön =)

1:a maj

Ja igår va de 1:a maj.. då åkte jag o älsklingen till Kicki.. där va oxå Theos pappa Kristian.. vi pratade, fixade i hennes lägenhet o kollade sedan på majtåget.. o då för er som inte vet så e majtåget i Norrk inte demonstranter.. de finns med senare men de vi kolla på va inte de iaf.. Utan detta majtåg va med motorcyklar o veteranbilar.. =) Vi tittade o jag såg Ninne o Tissen.. men sedan va jag o Kicki tvugna att hämta Theo så jag misade fester o hennes familj i deras raggarbil.. har ju sett o åkt bilen förr men ville hälsa.. men de får bli en annan dag.. Iaf jag o Kicki hämta Theo o sedan gjorde Kicki god mat när vi kom till henne igen.. Snackade lite o sedan åkte jag o Erik hem... på väg hem fick han feber =/ inge kul.. Så de blev bums i sängen o då gjorde jag detsamma.

Valborg

Igår så va jag o tränade med Mailn Yngve.. Blev bara att cykla för jag vet inte hur styrkeappareterna funkar.. men imorron har jag en tid då en av personalen ska visa mig.. =) Efter träning blev de hem o städa lite o förbereda mat.. Strax innan kl 6 kom Andreas, Gabbe o Malin. ?. Vi grillade o hade trevligt.. o va gott de va med grillat =).. Sedan blev de att prova Wii fit de va kul att se hur de klara av de lr ej =) hehehe.. Så blev de film.. Efter filmen drog de hem..
De va en trevlig o lugn valborg =)

RSS 2.0