Fullspäckad helg =)

Igår så storstädade jag lägenheten.. tog längre tid nu när de va större.. men hade ju räknat med de..

Idag ska jag till KK o få recept till p-piller, sedan cykla till Maxi o handla dammsugarpåsar till min mormor som ska få en av våra dammsugare.. hennes har nämligen gått sönder o vi har två vilket vi inte behöver..  efter det blir de hem o vänta på Erik.. när han gjort sig iordning ska vi ner till stan o sedan åka till min morbror i Normlösa.. mitt ute i ingenstans hehe =) vi ska fira honom.. han blir hela 40 år.. =)

Imorron blir de till min farmor,mormor, Emelie med familj o sedan hoppas jag till min faster på sön inann vi åker hem.. så ja de e fullt upp men de gillar jag =)


Arbetsförmedlingen

Idag har jag suttit på AF hela dagen.. från kl 9 till 2... då satt jag o några till o gjorde massa test.. så de kan se va man passar att jobba med m.m.. sedan gick jag lite på stan för att gå tillbaka till AF igen kl 3 på rekryteringsmässa.. men de va nåstan inget som va något för mig.. antingen va man tvungen att ha vårdutbildning lr körkort.. o de har inte jag...
Träffade Sandra Boom där så gick med henne hem till väster.. hon skulle till nån kompis där.. va trevligt att snacka med henne o höra va som hänt i hennes liv den senaste tiden..

Mötte även Johanna o hennes lilla Emmy när jag va på lunch från alla tester.. va så söt =)

Resten av dagen blir de väl att ta de lugnt för Erik ville spela BF idag.. han har ju inte gjort de på några dagar nu.. o de går ju inte o va ifrån de allt för länge haha.. så de ska han få göra..

Vill ha lördag NU... ska myssa lite med min Charlie då.. =) min nyfödda lilla kusse =) hehe

Emma

Blev Arn igår.. den va riktigt bra.. men inte biostolarna.. tycker inte om att se långa filmer på bio. för man får ju jämt så ont i röven haha.. nu vill jag att tvåan ska komma ut snart..

Idag har jag vart med Emma på stan o gluttat lite.. var riktigt trevigt att vara med henne.. va nämligen ett bra tag sedan så vi hade mycket att ta igen.. =)  när hon åkte hem kom Erik till stan.. vi åt mat o gick sedan till Andreas.. vi tittade på filmen The invasion.. den va riktigt bra.. de enda e att jag va tvungen att tänka.. vi såg utan text o då måste man ju lyssna ordentligt på va de säger.. går bra men e bekvämare med text hehe.. Är hos Andreas nu blir nog att åka hem snart.. ska upp tidigt imorron.. jippi or NOT!

3 år

Idag så firar jag o Erik 3 år tillsammans =)
Ska träffas på stan när han slutat jobba o äta nåt gott på någon restaurang o sedan ska vi gå på bio =)

Ska bli en trevlig o myssig kväll =) men kan inte fatta att det är 3 år sen vi träffades.. känns nästan som igår..

Slappdag..

Va ju igår o festade hos Malin som fyllde 20 år =).. blev att jag följde med ut o de va rätt kul

Idag har jag o Erik slappat hela dagen.. både skönt o tråkigt på samma gång.. men e fullt upp nästa vecka så då blir de inge slapp =)

Om kameran igen.. om det inte är ett litet fel på den så ska vi så klart köpa en ny =) .

Kameran

Det går inte att se bilderna lr att bläddra i menyn.. o inte heller att ta in bilderna på datorn.. men sätta på den o så ta kort funkar.

Ska fråga va som kan ha hänt på mån lr tis.. men de va att den tappades i golvet... så den gick ju sönder då.

Trevligt med besök

I onsdas kväll kom Kicki o Theo hit.. eftersom de va kväll blev de slapp.. vi kollade på top model m.m.. o snackade massa skit.. vi har ju inte träffats nu på ett tag.. visst "pratar" vi genom sms varje dag men de e ju inte samma sak som att prata IRL .. på torsdagen gick vi till stan.. åt lucnh o tittade lite i affärerna o jag bytte Lasse Åbergs glas som Erik fått när han fyllde som vi redan hade.. vi vill nämligen ha alla motiv innan vi får dubletter (lr hur de stavas) =)..
Sedan åkte vi till Maxi.. shoppade god mat o presenter till Malin..  Sedan åkte vi hem.. lade Theo i säng för att sova middag o började med maten.. det blev potatisgratäng, kött o sallad.. 
jätte gott =) o Erik blev jätte glad när han kom hem.. blev sedan en lugn kväll/eftermiddag.. var till Lidl för jag o Erik ville ha bordstabletter som fanns där som såg ut att passa till vårt kök.. 
men när jag öppnade dom hemma sen lukta de äckligt.. tycker de 
luktar som nikotin.. o konstigt nog har inte lukten gått bort än.. blev tv o skit snack på torskvällen =)
På fredagen tog vi de lugnt hela dagen.. ösregnade ute så ute kunde vi inte va.. vi gjorde god tacos.. o vid 6 kom några av Eriks jobbarkompisar hit för att spela poker.. bara boys.. de satt benkade i köket o vi i vardagsrummet.. vi kollade på Let´s dance m.m.. vid 12 slutade de spela o alla gick hem utan en som somnade på köksgolvet hahahaha =).. o där sov han till kl 6 inatt så idag borde han ha ont i kroppen.. tog kort på honom men tyvärr o kameran sönder som blir inga kort från mig här lr på bdb nu på ett tag..
O idag lördag så åkte Kicki o Theo hem.. jag o Erik har storhandlat så nu e frysen överfull.. =) ikväll blir de att fira Malin som fyller 20 år =) Grattis till dig o din syster =)

Så detta e lite va som har hänt sedan i onsdas =)

Trevlig dag

Ja de tror jag verkligen de kommer att bli idag.. =) Vi ska åka hem till Sandra o Fredrik.. de har flyttat till lite större så ska se hur de bor nu o så ska vi ha de trevligt.. med att laga god mat, se melodifestivalen o så blir de nog mycket mer aktiviteter.. som ex att spela spel.. de e najs =) hehe

Ha en bra lördagkväll alla ni som läser min blogg...

Orsaken

jag vill ha en ny cykel för att den jag har e gammal o blivit skrutten.. jag cyklar nästan överallt jag ska här i stan o blir helt slut för de alltid e dålig med luft hur mycket man än pumpar den o då blir de ju tungare att trampa.. o kedjan kan gå av när som helst för den e så rostig.. så istället för att köpa nya hjul o fixa kedjan så vill jag ha en ny fin cykel =)

Vill ha vill ha

Jag vill ha en ny cykel snart.. orkar inte med den jag har länge till..

Tävling

Jag med och tävlar om ett par pumps och massor av olika bamboo örhängen hos modeakuten.
Jag vill helst vinna de fina pumpsen.. Skulle vara så kul att ha ett par fina skor o sedan köpa fina kläder till när jag och min älskling firar 3 år tillsammans.. skulle vara så kul att göra sig fin för honom och även jag själv skulle bli så glad av att vara fin.. Kommer ju även att vara kul att ha de till fester m.m.. Örhängena var med jätte fina..
 
                                             Var med och tävla du med och det gör du HÄR

Detta är de fina pumpsen och ett par av örhängena.








Alla hjärtans dag

Idag e de alla hjärtans dag.. vill börja med att hälsa en kram till alla som läser min blogg =)

Idag så har jag varit med Linda hela dagen.. vi har snackat skit,vart ute med hennes söta katt o tagit de lugnt..
Åkte sedan hem tills älsklingen kom hem.. vi möttes vid affären o handlade in till god mat.. Sedan gick vi hem o började med maten... Det var plankstek vi tänkte prova oss på o även ha champinjoner o baconinlindad sparris.. de blev jätte gott.. men någon aning varmt.. vi gjorde de i små ugnsformar vi har o då höll sig maten jätte varm hela tiden.. åt så jag storkna de tror jag älsklingen med gjorde =) hehehe

Han blev iaf trött efter maten så nu ligger han på soffan o sover lite.. vid åtta ska jag se på tv:n o efter de tänkte vi se en film o mysa o äte lite mer gott.. de e man förtjänt av på alla hjärtans dag =)


Älskar min Erik ♥

image18

Slösöndag

Ja de har de varit idag.. har tagit reda på när alla mina kort e tagna för kommer inte ihåg allihopa.. de e nämligen sen sommaren -05 till nu.. men nu vet jag tack vare att man har kära bdb =)
Sen så började jag sätta in alla bilderna i mina album men nu e de fulla så måste köpa nya imorron hehe.. tycker de e så kul med kort o bli kul o visa dom som inte sett dom =)

Sedan lagade jag o Erik mat ihop.. Kickis egna gryta.. de va gott =)

Tittade lite på Fear factor.. usch skulle inte kunna va med i de programmet.. för kan inte äta kryp... räcker med äcklig lr kall  mat för att jag ska få kvällningar.. så av de där skulle jag väl spy på en gång..

Nu ligger Erik o tar en powernapp så vi kan se en film utan att han somnar.. o inatt hoppas jag att han e tyst.. för inatt snarkade han nåt förjäckligt så de vart till slut soffan för hans del.. hade på mig öronproppar med hörde klart o tydligt ändå så jag inte kunde sova.. men händer de inatt med så tar jag soffan.. vill ju inte att han bara ska behöva sova där..

Imorron hoppas jag på att få komma hem till Johanna o se lilla Emmy =)

Melodifestivalen

Igår gick de jätte bra o va barnvakt.. de enda va lilla Hilma som vaknade o inte ville somna om så hon va uppe när mamma o pappa kom hem... men de gick bra som tur va.. de sa att hon brukade vakna på kvällarna ibland o va uppe ett tag..

Idag så har vi tagit de mesta dels lugnt.. Erik har satt upp våra hyllor o vår nya tavla som e 1,5 m lång.. =)
Han fick låna borr av Niklas (Igges man o Igge e Eriks jobbarkompis) för de andra smälte ju när vi skulle borra upp hyllorna första gången hehehe..

Snart så ska vi se melodifestivalen o då kommer Igge o Niklas hit o ser de med oss.. ska bli riktigt trevligt =)

Nästa del av medlodifestivalen blir nog hos Sandra o Fredrik i deras nya hus... ska bli kul o se hur de fått det där =)

Barnvakt

Idag fyller Eriks moster 50 år grattis på dig Agneta =)

Ska vara barnvakt åt Erik brorsbarn.. vill hellre att Oskar o Jeanette kommer iväg på festen än jag.. för att för de första känner hon dom mer än jag o så vill jag gulla med barnen =) leka o söva hehe =)

Inann vi ska dit ska jag till stan o hämta ut bilder jag har framkallat.. var 394 st många många ska bli kul att titta på alla ikväll =) o sätta in dom i album nästa vecka.. blir mycket att sätta in o skriva o ta reda på när de e taget för alla kommer man nog inte ihåg.. för de e nämligen 2 år sen de första kortet e taget.. har vart seg på att framkalla men de ska jag försöka att inte va igen.. sen ska vi till Jeanette o Oskar o de lär väl åka nästan direkt.. ska leka med barnen o se let´s dance.. de tyckte Emil om att se o de gör jag med =).. sen blir de sova för han o Hilmas del.. då blir de att se filmer som jag ska ha med..

Kommer bli en mysskväll =)

image16

Emil


image17

Hilma

RSS 2.0