Bortrest

Ja de ska jag va nu i nåra dagar.. jag o Erik åkte till mamma igår kväll.. e hos henne nu med.. men ikväll ska vi åka hem till min mormor ska va där till på sön.. lr ja ihop med Erik för jag ska stanna längre.

På mån ska jag va med Kicki o hjälpa henne att packa lite.. sedan resten av veckan har jag inge bestämmt mer än att jag nån dag ska åka til faster.. blir nog att vara mer med kicki o att va med emelie med.. o på lör ska jag,emelie o alice till busfabriken troligtvis.. de ska bli kul o ska kolla om min Jonte kan följa med.. =)

Ja blir lång tid hemifrån men de e skönt ibland =) o erik tycker de e skönt att få spela hur MYCKET han vill... o på lör skulle han gå ut med Andreas så då får jag se om jag e kvar i Norrk lr om jag får tag på nån hemma som vill hålla mig sällskap =) de märks hehe

Vad ska man göra nu i påsk?

Ja du.. vi funderar på att åka till min mamma till imorron.. resten vet jag inte.. men något hoppas jag för en seg helg är det värsta jag vet!!!!

Svar till Emelie o Helena

Emelie: Vilka ska du åka med då??=)

Helena: Den andra resan går till Turkiet om vi nu åker.. för de va ju inte roligt att avboka andra resan.. det kostade nämligen 2000.. så kastade 2000 i sjön =/.. men hoppas vi kan åka till turkiet ändå =)..

Lugn vecka

Denna vecka har vart lugn.. va med Malin i tisdas kväll ett tag.. va med Emma igår.. vi gick på stan, va på Lyckan där Emma spelade lite.. vi snackade o hade riktigt trevligt.. nästa gång ska jag åka hem till henne =)

Ja de e min vecka.. mer saker har ju hänt men inge kul lr så.. som igår sa Erik att han inte får ledigt i Aug så vi inte kan åka till Bulgarien som vi bokat.. men har hittat en annan resa nu som e när han har semester så hoppas att de blir de nu.. för vill åka utomlands..

Ja till påsken nu vet jag inte va vi ska göra.. hade funderingar på att åka till mamma men de har fullt upp nästan varje dag för min lillebror har massa med fotbollen nästan varje dag.. så får se hur de blir med de.. nåt hoppas jag blir av iaf...

Från tors till nu

I torsdas tittade jag först förbi hemma hos mormor.. hon hade ondare än dagen innan =/.. inte bra men de e nog för hon ska va så envis o inte ta de lugnt.. hjälpte henne lite o åkte sedan till min faster... när jag kom hade hon precis lagt Charlie.. men han sov inte länge =).. så då fick jag mata honom o hålla =)..sedan åt vi lunch.. pannkakor va jätte gott o länge sedan jag åt det.. vi pratade o mysste med Charlie.. sedan kom Jonte hem.. då ville han myssa med mig o så spelade vi på datan o efter ett tag gick vi ut o spelade fotboll... sedan va jag tvungen att åka hem.. hemma kollade jag o Erik på film..

Fredag cyklade jag ner till AF o lämnade in min närvarorapport.. om de inte vart för den hade jag vart kvar i Norrköping till igår.. tvättade sedan o satte in massa annonser på Tradera som jag börjat använda nu sen Kicki visat hur de funkar =).. när Erik kom hem gjorde vi tacos o sedan kollade jag på Let´s dance.. inte rätt par som åkte.. efter Let´s dance blev de film med Erik.. en dålig film men tittade klart på den ändå.. filmen hette Underdog tror jag.

Lördag vaknade jag tidigt o Erik blev jätte förvånad hehe.. vi tog de lugnt.. satte ut mer annonser på Tradera idag.. e helt tokig i de nu hehe..  gjorde god mat o tittade på melodifestivalen.. tyckte att Nordman e bäst men ville inte skicka honom till stora tävlingen.. utan ville BWO lr Rognedal.. men blev inte besviken när Charlotte vann.. efter kollade jag o Erik på Sweney Todd.. den va bra men väldigt seg.. sedan blev de sängdags..

Idag söndag har vi städat.. bytte kläddsel på soffan så nu e den vit.. hoppas de inte blir några fläckar som inte går bort nu bara.. jag gjorde potatisgratäng o när den va klar så satte Erik in fläskytterfilé med chiliolja.. sedan kom Eva o Tony hit o åt.. (svärmor o hennes sambo).. hade trevligt.. nu har de åkt hem i dimman.. jag ska kolla runt lite på internet o sedan ska vi se Solstorm... de e nog inte Erik så glad i men jag vill se den ikväll.. han e nämligen inte så glad i svenska filmer.

Älskade mormor

De va ingen spricka utan när hon va på vårdcentralen imorse så sa de att de va brutet.. så idag har jag o Kicki vart hos henne.. handlat åt henne o tvättat m.m... Vilken tur att jag va i Norrk så jag kunde hjälpa henne.. ska snart äta nu hemma hos Kicki sedan får vi se va som händer o sker..

Imorron ska jag förbi mormor o se om hon behöver hjälp med något mera.. sedan ska jag åka till faster o Charlie.. ska bli myssigt =).. tror att Jonte e hemma imorron med =).. sedan blir de antingen att va med Emelie, Alice, Kicki o Theo lr så ska jag åka till Lkpg till Elin.. blir bestämmt ikväll va som sker imorron med de..

O på fre ska jag åka hem.. ska bli skönt hem ljuva hem.. men längtar inte till själva Motala..

Är i Norrk

Måndag morron blev de hastigt o lustigt bestämmt med Kicki att jag skulle åka till henne.. gjorde så men glömde min mobilladdare hemma =/.. första gången jag glömmer den o de e jobbigt jobbigt... så blir att ha den avstängd o bara sätta på ibland.. så hoppas de inte kommer några viktiga samtal nu bara.. för de gjorde de nämligen precis innan jag åkte.. så skulle ju inte förvåna mig nu när man måste ha den avstängd..

men men nog om de.. igår va vi till kickis pappa m.m.. idag har vi vart i Ingelsta o kollat lite o hade med oss Theo då =).. åt tacos =) o gick sedan till mormor medans Kicki va o träna.. stackars mormor hade ramlat o slagit sig så ska till henne imorron med o se hur de e då o lämna varor som jag handlat åt henne.. e nu hos Kicki igen.. får se va vi hittar på.. blir väl film lr sängen hehe..

Helgen

I helgen va Fredrik o Sandra hemma hos oss.. lr ja lör fm till sön tidig em.. =)

På lördagen så spelade vi spel, lunchade, snackade skit o gjorde god mat på kvällen.. tittade på Melodifestivalen.. blev så JÄVLA glad att Nordman vann över Carola.. hatar Carola.. o va snopen hon blev då hahahaha.. till festivalen åt vi marängtårta som Sandra gjort.. gott gott..
Sedan blev de film men en tråkig film så Sandra la sig o jag somnade i Eriks knä hehe..

På söndagen blev de upp tidigt o tvätta bara för Erik sagt fel dag.. blev spel idag med.. men aldrig får jag vinna =/ men e kul ändå =).. sedan blev de lugnt tills dom åkte hem.. när de åkte somnade jag till tv:n o då passade Erik på att spela på datan.. tittade på film o hade en lugn skön söndagkväll..

Lite av veckan

I måndas va jag o Malin till stan.. vi åt lunch o sedan va vi upp till AF.. jag va på mötte där o gick sedan hem.. väl hemma gjorde jag inte så mycket.. Erik va tråkig o meckade med dator hela kvällen..

Tisdag va jag med Malin till AF igen.. på föredrag om att jobba i Norge.. vi va o kolla lita på stan sedan va jag på samtal på AF igen.. gick hem efteråt..
När Erik kom hem va vi till hans jobbarkompisar en stund o sedan händeinte mycket mera..

Onsdag blev de till Af igen men denna dag själv.. idag va de en från Netto där som berättade om dom o så sökte de personal till deras nya affär här i Motala som öppnar snart.. va massa folk som va där o lyssna.. sedan va jag ner till Bibban o kollade o Motala tidning.. i den va jag med sen dagen innan om jobb i Norge hehe =) gick sedan o väntade på Patrik.. när han kom så gick vi hem.. när Erik kom hem började de mecka med datorer så de blev en lugn kväll för mig..

Idag torsdag så har Patrik åkt hem.. sitter nu vid datan o gluttar runt lite.. får se va som händer idag när Erik kommer hem.. en sak vet jag o de e att idag får han hjälpa till med maten.. ska nämligen göra GI lasagne o kommer då nog behöva lite hjälp nu när de e första gången.

Bästa helgen på länge =)

I fredas åkte vi till min morbror.. firade han i förskott.. fyllde 40 nu i lördas.. vi åt jätte god mat som min kusin Robin varit jätte duktig o lagat.. måste göra de hemma nån gång =).. sedan blev de fika o så massa prat o skoj.. vi hade jätte trevligt..de e alltid kul att träffa dom.. vi gör inte de mer än när nån fyller jämt lr konfirmeras m.m.. tråkigt men alla har fullt upp med sitt så de blir ju lätt så då..

Sedan åkte vi hem till mamma.. jag o mamma satt uppe ett tag efter att de andra lagt sig o pratade..

Lördag åkte vi hem till farmor o firade henne.. hon fyllde 65 den 21 så va ett tag i efterskott.. men lilla Charlie ville inte komma ut som de va beräknat så den dagen va hade tänkt fira fick skjutas upp.. men de gjorde ju inge =).. hos farmor va det med god mat o riktigt trevligt att träffa kusinerna o vara alla samlade =).. de händer inte ofta de heller.. att vi alla e samlade..

Efter allt stå hej hos farmor åkte vi hem till mormor o bädda o dumpade våra saker.. åkte sedan till Emelie, Chrille o Alice.. vi spelade Gitar hero... de va kul men mina fingrar vill inte riktigt som jag vill så de gick inte så bra hahaha.. men vill ha ett eget o då kan jag ju öva.. =) tittade sedan på Guldkompassen men efter ett tag somnade både Emelie o Chrille.. hahaha. =) så de blev att jag o Erik åkte hem till mormor då o sov vi med..

Idag hjälpte vi mormor lite o åkte sedan till min faster.. pratade, Erik hjälpte dom med datorn o jag möss med Charlie =).. Sedan kom Pära hem o tätt efter hans föräldrar så vi fikade o sedan fick vi åka med dom till stationen.. åkte hem o tittade nyss på Melodifestivalen o ska snart sussa.. ska sova länge länge imorron =) för har blivit sent i säng o tidigt upp denna helg.. men de e de värt =)

Första träffen med min lilla kusin Charlie ♥

image23

RSS 2.0