Simma =)

Har Theo o Kicki på beök sedan i förrgår..har vart på stan o jag har tvätatt o varit lite småtråkig när jag gjort mina sysslor..men de måstes ju..idag har vi än så länge tagit de kugnt men ska snart ner på stan o vid halv fyra ska vi möta Helena o gå o simma..jag o Helena ska simma motionsim o Kicki o Theo ska plaska lite =) o så ska Erik med oxå men han ska träna med Linkan o hans kompis..o så blir de att köpa årskort så jag kan gå o simma o träna när jag vill =)..efter bad blir de hem o göra en av mina favorätter..o de e mjölksytuvad blomkol o falukorv..de e SÅ gott =)...imorron ska jag o mina bebisar till Elin o hennes lilla bebis Iris..skriver i övermorgon hur de gått med deras möte =)

Seg dag

Idag har vi segat o tagit de lugnt.började med att kolla på Atlantis 2 o gick sedan ut med Tiggis o Poppis..Tiggis har blivit lat sedan hon kom till oss..tror att de e för att hon bussar slut på honom om dagar o nätter...men hon va på bushumör o sprang omkring..vi kastade kastanjer som hon jagade o så sprang hon upp i ett träd lite =) så kul att se henne =)..sedan gick vi in..Erik har spelat o jag läst..nu e han hos Peter o ser på fotboll o jag segar vid datan o tv:n..ska se på "Sunshine" när han kommer hem =)

Haft mamma på besök

Idag va jag o Erik o storhandla med svärmors hjälp..hon e så snäll som ställer upp o kör oss så vi kan handla för hela månaden.. När vi kom hem åkte Erik till Patrik o jag fick besök av mamma,lillebror o Nalle..jag gjorde tacolasagne som jag fått recept av Maddan..de va jätte gott =)..när vi ätit så åkte vi till Annika o Tomas..träffade de små sysslingarna som hade växt massor o så Eddie...måste tvinga han hit någon dag..han vill komma men e för lat att gå hit..när vi vart där skilldes vi o jag åkte hem o mamma o bror till Lkpg...nu e jag hemma o ska se på Micke o Molle 2..men den e nog inte lika bra som ettan..

Är egentligen emot detta

Tycker de e larvigt att klanka ner på varann genom detta men gör de för den här gången.

Jag behöver inte sova ut av att BARA tvätta o städa...Utan jag behövde sova ut en dag då jag under helgen hade lagt mig ca 12-1 på natten o gått upp ca 6.30 för att hjläpa till på Folkrace. Då jag hjälpte till o hade ansvar över anmälan o tidsskrivnig (vilket e att skriva ner vilken tid förarna fick när de körde) då får de ju inte bli fel o man måste ha huvudet på skaft. Dagen efter hade jag med ansvar över anmälan o sedan ansvar över lottningen (de e att se till att bilarna kommer i rätt kö o sedan att de får varsit startspår) de e inte svårt men måste hålla sig vaken o på topp..sedan blev de inte hem tidigt o dagen efter skulle man iväg tidigt till syssling. O de tar på kroppen att åka buss iaf för mig för jag tycker de e SÅ JÄVLA tråkigt att sitta på en buss.. så vart de sent hem o då e de klart man e trött o vill sova ut sen...men sov inte ens länge för jag tycker inte att 9.30 e sent...o de dagar jag vaknat sent e de för att mina ögon varit trötta o inte jag o för att jag vetat att jag inte har nåt att göra på dagen. Då e de inte så lockande att gå upp. Men de dagar jag har något att göra går jag upp skapligt o behöver inte sova ut av att städa.

Du tror visst att alla har de så bra förutom du men så e de ju inte...de fattar väl vem som helst..jag har de inte på topp men jag klagar inte för de. de e ju ingen som ska behöva höra på de.

O inte visste jag att kompisar måste hjälpa till med sina vänners barn för annars e man ingen bra vän. Så vitt jag vet va inte jag med o skaffa barnet!

Nu vill jag ha ett slut på de här..antingen tycker vi olika o accepterar de o man får säga va man tycker utan att tjaffsa lr så skiter vi i allt...bestämm du o de snart!

Tycker bara att de e tråkigt att de blivit så här!!!!!!!

Men livet går vidare!!!


E hos Emelie

Åkte hit igår o gick på stan med Emelie o Alice o så åt vi mat där med namnam...åkte sedan hem till dom o kollade på film o "so you think you can dance"..la oss sedan..

Idag va vi o lämna Alice på dagis o sedan åkte vi till stan o lämnade in Chico på trimmning..under tiden var vi o åt frukost o kolla lite på glitter..gick sedan o hämtade chico..va ovant att se honom i så kort men han va söt..men e så klart sötare långhårig..åkte sedan till Emelie igen..spelade lite kort o hämtade Alice..har sedan tagit de lugnt..snackat skit o skrattat åt Alice söta saker hon gör =) ska äta god torpetkebab idag..älskar deras kebeb!!=) o senare blir de nog filmer att se =) 

Svärmor 54 år

Idag på dagen har jag städat o sovit ut...försökte myssa lite med tiggis men nej de ville inte han =(..när erik kom hem så åkte vi ner till stan o köpte blomma o åkte sedan till svärmor..dit kom även hennes syster o Oskar o co..höll lite i Hilma men hon va på lite dåligt humör idag..fick god mat o glasstårta =)..kom precis hem så blev ju ett bra tag o rätt sent när man tänker på Emil som ska till dagis imorron..ska nu se "so you think you can dance" o sedan sova..ska till Emelie imorron..

Helgen o dagen idag

I fredas åkte vi ju som skrivet till svistad o på folkrace..jag o mamma fick fixa kuvert med nr som förarna ska ha på sina bilar..sedan blev de att natta i husvagnen

lördag: vi gick upp tidigt o jag ställde mig i anmälan där de kommer o betalat startavgift o får sina kuvert...stod där med carola o Gustav o Erik stod o såg på..för så fort vi va klara så åkte han,Carloa o hennes barn till Motala..Carola skulle på rally o Erik ville hem o hämta saker..när anmälan var klar så blev de att gå över till sekritariatet..satt där med mamma m.fl. o skrev upp tiderna som bilarna fick..va RC idag..då de kör på tid..blev massa krågel så höll på jätta länge..när de äntligen va slut satte vi oss vid husvagnen o prata skit..senare blev de grillning o efter gott kött så ble de natta...

söndag: stod i anmälan med samma personer idag med..men idag så va inte Erik med..han låg o sov..fuskigt..efter de så blev de att gå till starten o lotta bilar med Carola..då lottar vi vart bilarna ska stå på startplattan..idag gick de bättre o fortare så de va skönt...när folkracen va slut så åkte vi hem med lotta o lola..när vi kommit hem såg vi en film o la oss sedan..

måndag: idag åkte jag till Maddan o Frida... =) vi satt o pratade massor o lekte med Frida..o kollade på gamla kort när jag o mina bröder va hos dom när vi va små =) o på morfar o mormor...saknar morfar!! synd att mitt busskort går ut på lör för jag vill åka till dom mer..de e kul att va med Maddan o hon har jämt massa att prata om =)...hon gjorde kyckling o woksallad de va gott..sedan blev de att åka hem..tar lång tid där ifrån med buss..skulle va skönt att ha körkort..e nu hemma o ska kolla på ett nytt program som börjar o sen se film med älsklingen..våra små bebisar lär väl oxå va med o vilja myssa..iaf minstingen =)

Varit hos faster

Åkte igår morse till faster i Åby..vi gjorde lite ärenden o hämtade farmor..träffade då pappa en snabbis..sedan åkte vi ut till Åby o gjorde mat..jag va jätte hungrig =)..efter maten gick vi ner till bäcken o matade änderna o gick till kiosken o köpte dricka..så kom sanna hem efter att ha varit på dans..vi skjutsade hem farmor o åkte sedan till Åby igen..vi tog de lugnt o gjorde kvällsmat o så kom Pära hem...alla va trött efter en lång dag så vi lade oss tidigt..jag o Jonte sov på golvet o trängdes men de va samtidigt myssigt ända till morgonen då han drog mig i håret i sömnen..o de sa helene att han gör varje morgon för han tycker de e skönt att hålla på med håret..men skönt tyckte inte jag de va..

Idag så har vi hoppat på studsmatta o spelat spel..sedan åkte Sanna till några kompisar o strax efter de åkte helene till jobbet..då gick jag o jonte till kiosken..han ville ha godis =) o sedan spela vi lite spel m.m..så kom Pära hem o skjutsade mig till stationen..åkte då till mamma o snart bär de av till Svistad o sova i husvagn..de e nämligen folkrace där i helgen..ska bli kul o de e första gången som älskling e med dit =) de ska bli kul..hoppas bara att janne kommer så han får lite sällskap imorron när vi jobbar =)

de va allt för mig nu..höres igen på sön..=)

Ute med katterna

Gick upp tidigt imorse o tvätta...de va segt att komma upp men  va skönt när jag väl va de..tvättade o kollade sedan på "Se upp för dårarna" den va jätte bra =)...gick sedan ut med Tiggis o Poppis o vi gick o hämtade Emma..så hon,Tjessi o hennes nya tillskott Chilla kom ut =) vi va ute o prata lite skit i ca 2 tim o sedan gick jag in o laga mat..kände verkligen inte för de..men de måstes ju o jag va JÄTTE hungrig..somnade sedan i ca 1 ½ tim..va SÅ trött..så nu e jag pigg o som tur e så e "So you fink you can dance" ikväll...så ska va uppe o se de =) sedan försöka sova...längtar till på mån då ska jag träffa Maddan o Frida =)

Idag..

Idag sov jag länge o tog igen lite sömn från förra veckan =)..va en stund på stan med johanna o tim o gick hem när johanna skulle börja jobba...satt vid datorn till att erik kom hem o spelade o pratade på msn..när erik kom hem blev de mat o sedan promenad till svärmor o affären..satt sedan vid datan till nu o ska snart se på en bra serie med erik...=) de e min dag idag..

Hem ljuva hem

De e skönt att va hemma igen..e ju inte så mycket hemma nu igen när Erik börjat jobba..för de e så tråkigt o har ju busskort i ca 2 veckor till som jag kan åka hur mycket jag vill på..så ska åka lite till lkpg,nork o åtvid =)..

Men nu om de som hänt igår o idag..igår åkte vi in till stan o träffade emelie,chrille o alice..vi va o åt o då följde kicki o theo med oxå..efter de gick vi på marknaden o kollade lite..hittade lite presenter till mamma o emil =)..sedan åkte vi hem till emelie o chrille..vi tog de lugnt o såg på tv o sedan åkte jag o erik hem till mormor o sov..idag va vi en stund med mormor på morgonen o sedan åkte vi till pappa o R-M..pratade lite o blev bjudna på mat..men så blev de färd hemåt tidigt för erik ville se fotboll..så nu e han hos peter o jag sitter här o tar de lugnt..de e skönt de med =) blir nog en film med erik sen när han kommer tillbaka..=)

Fest i Ryd ikväll

När jag,Emelie o Alice vaknat gjorde vi iordning oss o åkte ner på stan..fikade lite o köpte nya byxor åt Alice..sedan åkte jag till Lkpg o möte älsklingen på stationen..vi gick hem till mamma o här e jag nu..vi ska göra iordning oss o åta mat o sedan bär de av till Ryd till Elin...hon har inflyttningsfest ikväll..de ska bli kul..hoppas bara på att de vill gå ut i stan för ska de ut på HG så följer inte jag o Erik med..för då måste man fråga okända studenter om de vill släppa in en..för de e en student pub..o de vill inte Erik o helst inte jag heller..men annars ska de bli kul med förfesten =)..o e ju bra om man inte blir för bakis till imorron för då ska vi till Norrk...

E i Norrk

Åkte till Norrk igår så fort jag vaknat..Kicki o Theo mötte mig på stationen så vi kunde göra sällskap till Klocket..skilldes sedan här o jag gick hem till Emelie o vi gick o hämtade Alice på dagis..hon fick sova lite middag o sedan åkte vi ner till stan...för i wasaparken va Rix fm festivalen..vi va med Malin,Thilda,Robin o Sandra o lyssnade när olika artister sjöng...bäst va ju Ola =)..jag,Emelie o Alice åkte hem till dom när han sjungit..vi la Alice o kollade sedan på tv o så blev Emelie barnvakt åt söta Linnea..

Idag så har Alice o Linnea lekt för fullt o när vi ätit så åkte vi ner på stan..träffade Malin o co idag med o kollade lite på H&M..möte sedan Kicki o Theo ett tag..o så åkte vi tillbaka till klocket..har tagit de lugnt o jag somnade till lite..har vart trött hela dagen av en jobbig natt o tidig morgon..men blir så ibland =)...snart ska nog Alice läggas o vi lär nog spela något spel lr se på tv:n, sådant som märks.


Varmt

Idag har jag sökt jobb o strykt mina gardiner som jag sytt o dukar som jag tvättade igår...satte sedan upp gardinerna o de blev jätte fina..finns bild på bilddagboken för den som vill se =)..va ute lite med Tiggis o Poppis..Tiggis fick va lös ett tag men så va han dum o börja springa iväg..så då blev de koppel..måste ju få ett straff =)...nu har älsklingen kommit hem o vi ska äta..sedan ska jag kanske åka o bada med Malin om hon fortfarande vill de..så de hoppas jag =)..ikväll blir de nog på att se på serien eurika igen..en jätte bra serie =) men ska nog gå nu innan erik tjattat ihjäl mig om att maten e klar hehe =)

Städdag

Har stor städat o rensat lägenheten idag..e inte hundra procent klar..har lite att stryka o få upp imorron men annars e de fint nu =) har aldrig vart så dammigt som idag o Erik säger att de e för att vi har 2 katter nu..men vill inte att de ska bli så dammig igen..så får börja hålla mer orda på de..men de e skönt att de e gjort..hotade nu att jag inte skulle städa igen förren Erik har tagit hand om alal sladdar som e emot vägen o köpt sån där kork lr va man säger så de sitter fast i väggen..för de e jobbigt att dammsuga mot väggen när de e där o så e de fult..imorron ska jag söka jobb..va tur atgt jag kollade i min handlinsplan för af att jag ska ringa till de nu i veckan o säga sökta jobb..o jag har ju nästan inte sökt nåt nu nä Erik har haft semester..så håll tummarna för mig att jag får något napp =)

Varit vid huset

Så fort Erik o jag blev klara imorse så gick vi till Jeanette o Oscar...där var även hennes pappa o Eriks pappa o fru..vi pratade o såg möss jag med Hilma..har blivit stor o duktig =)...lekte lite med Emil o hans bilar med..så då hade han kul o jag  med e klart..Erik tjattade i nog 3 tim att han ville hem o se film..men de ville inte jag så då blev de blev att va kvar..jag vill inte sitta o ruttna vid tv:n...så jag hjölpte Jeanette med barnen o Erik hjälpte Oscar..men nu så har vi precis kommit hem o Erik ska få som han vill o se film..så blir de nog tidigt i säng för imorron börjar han jobba =/

Tråkig dag men roligare kväll

På morgonen gick i ut med Tiggis o Poppis..var barfotta o de va dagg kvar i gräset så blev lite blöt..men de va skönt..Sedan ville Tiggis in så då gjorde vi de..kollade på en bra film på tv o åkte sen till willys o handla lite..skyndade sedan hem o städa lite o sedan kom Patrik o Lina..vi gjorde tacos o hade trevligt...men så skulle Lina till stallet så efter maten gick vi hem till Kenny..Helena va där med så vi satt o pratade lite..men började bli trött o så ska vi upp skapligt imorron till huset..så vi gick hem...ska lägga mig o läsa lute på en ny bok jag hämtat ut idag o sedan sova..natti natti

Begravning

Sov hos mamma inatt..hon o jag satt uppe o sydde gardiner till mig som jag köpt på Skänninge marknad =)  blev jätte nöjd o stolt att de blev bra när jag sytt dom =)

Men nu om idag..åkte till Åtvid imorse o va på begravning..var sorgligt..de va min mammas faster som gått bort,..blev fika efteråt..o sedan följde jag med min syssling Maddan som jag inte träffat på ca 9 år hem..de va jätte kul o så få se hennes dotter =)...lilla Frida (kommer ut bilder på bilddagboken)..åkte sedan hem med hennes bror MAts hit till Motala för han bor med här..så de va kul att få träffa alla gamla släktingar..de onda för de mesta nåt gott med sig =) hoppas hon o jag får upp kontakten nu =) !!


E i Skänninge

Vaknade rätt tidigt har gjort de i snart en vecka nu..vaknat tidigt..de e faktiskt skönt att komma upp..men kommer bli tråkigt sen när erik börjar jobba..för ju längre man sover ju kortare tid e de tills han kommer hem..
Men nu om idag..vi har kollat lite till på marknaden o e nu inne på en paus för att lämna de vi köpt..men ska kolla lite till snart..ska köpa langos..de e gott =)..sen blir de att åka hem o packa om väskan o sedan åka hem till mamma...ska sova där för att gå på begravning imorron...bli trevligt att va med mamma..

E just nu hos mamma

Har sovit hos mormor inatt ..tyckte de blev smidigast för vi skulle lämna hennes maddras o hälsa på lite..åkte vid elvatiden till mamma..ska va snäll o gå ut med nalle vid fyra så de kan va på Skänningemarknad ikväll..ska hem med våra bebisar (katterna) när vi vart ute med nalle o lämna av de..för sen bär de av vidare till Skänninge för oss med..ska sova hos fredrik o sandra o umgås..gå på marknad o ha trevligt..johan ska med va med han e nog där redan nu..de tråkiga e ju att vi inte kommer förren sent men så blir de när man får fullt upp =) hehe

RSS 2.0