Helgen

I fredas så körde vi lite Wii Fit.. Sedan kollade vi på en gammal film med Josch Hartnett om vampyrer i Alaska.. riktigt bra.. o till åt vi gott med gurka, blomkål o dip =)

Lör åkte vi till Lkpg.. mötte mamma på stationen o åkte till Biltema.. där köpte jag min efterlängtade cykel =).. när vi kom hem till mamma fick Erik va snäll o sätta ihop den.. mamma o jag lagade god mat.. när Erik va klar med cykeln så cyklade vi till Erik.K o hans tjej Lena som hade fest.. cykeln va rikigt skön att cykla på =) annat mot min gamla cykel.. väl hos Erik snackade man med hans vänner o hade riktigt trevligt.. men när de skulle ut så åkte jag o Erik hem till mamma.. kollade lite på tv:n o sov sedan..

Idag så åkta vi hem rätt tidigt.. åkte till Oskar o Jeanette för att fira Hilma som blivit 1 år.. va tiden går fort.. känns som de inte va länge sen hon va nyfödd.. fick fina presenter o fikade.. sedan bar det av till affären o sedan hem o käka.. nu e Gunnar här o ska låna lite filmer.. han e sjukskriven en månad då han brytit två revben o axeln gått ur led.. AJ AJ.. vill inte va han.. snart blir de kanske att spela Mario party om de inte blir film direkt istället..

Detta e min helg =)

Wii Fit

Ja idag när vi va o storhandla så gick vi in på Onoff medans vi väntade på svärmor som skulle hjälpa oss att få hem våra varor.. de hade ju fått in Wii Fit idag o de ville jag ha.. o de fick jag =)... så när alla varor va upppackade hemma så satte jag igång att testa o träna.. va skit kul o man blev helst slut.. hehe gratis gym hemma nu =)..

Köpte även en grill..så nu ska de bli grilla av.. de e ju så gott o underbart att grilla nu när de e varmt.. funderar på att säga till våra gäster som kommer till fest nästa fre att om de e nån som vill får de gärna komma lite tidigare o grilla med oss =)..

Restan av dagen blir det nog lugnt.. o imorron ska va till Lkpg.. hoppas på en ny cykel men svärmor skulle KANSKE köpa ny cykel o då kunde jag få hennes.. skulle va bra men samtidigt vill jag inte vänta för länge på att hon ska bestämma sig.. för jag HATAR min cykel.. gick sönder ytterligare igår..

Så kanske blir en cykel imorron på Biltema.. annars ska vi iaf på fest hos Erik o hans tjej Lena i Lkpg.. ska bli rätt trevligt.. De e lite av min dag idag o imorron.

Idag torsdag

Idag när Erik e på jobbet ska jag nog bara ta de lugnt.. Storstädade o hade mig igår.. När Erik kommer hem ska han till vårdcentralen o kolla sin hud.. hoppas på bra resultat.. sedan ska vi hem till Andreas o grilla o mumsa god mat =).. Sedan ska jag hem till Malin som har ljusparty.. kolla om de finns något fint.. annars ska de iaf bli kul att träffa hennes vänner o Johanna.. Ja de e nog min dag iaf som de ser ut nu.. ska ringa Andreras vid tolv med..

Ensam igen

Ja nu kommer jag va ensam igen när Erik jobbar.. har ju haft Kicki här i två dagar o de har vart kul att både va med henne o att ha sällskap.. för e SÅ tråkigt att va själv hemma när Erik e på jobbet.

Men som tur är så e de ju bara två dagar kvar som han jobbar denna vecka o nästa e de ju bara tre.. tycker om april för då e han ledig fredagar =)...

Får se va man hittar på dessa två dagar som han jobbar.. vet iaf att jag har tvättstuga imorron o så MÅSTE jag väl kolla efter praktikplats på tors.. mig inte gilla de.. usch!!!!

Busfabriken

Igår va vi ett stort gäng på busfabriken.. Jag hade med mig kusinerna Sanna o Jonte, o så Sannas kompis Ia. Kicki hade med sig sin kusin Micke.. o så kom 5 st till som hon kände.. vi hade trevligt.. men nästa gång vill jag nog bara ha med Jonte de va roligare då =).. Vi lekte.. de åt.. Ia fick blåsa av rutchbana.. jag O kicki åkte en rutchbana som va uppblåst som en hoppborg... pirrade härligt i magen när man åkte ner... hehehe..

Efter bufabriken så hämtades barnen o jag o Kicki hämtade saker hos henne o sedan hos hennes mamma.. sedan åkte vi båda hem till mig.. o hon ska stanna till ons kväll.. ska bli trevligt att ha sällskap hemma.. =)

Nytattuerad

I veckan bestämmde vi att vi skulle åka till Lkpg idag med Ralf.. för att Ralf skulle boka tid till att bli tattuerad o Erik skulle fråga om han kan tattuera sig. (Hans hud blir nämligen svullen av ex  att man river honom lätt på armen.) Men tattueraren ville att Erik skulle kolla upp med doktorn va de kan va.. så de får han göra på mån.. så om han kan tattuera sig så får de nog bli efter Turkiet.. Jag hoppas han kan för de e fint med tattueringar =).. iaf de flesta.

Igår kväll blev jag med sugen på att göra en till så kollade lite efter motiv på google.se.. o hittade ett =)

Så idag åkte vi till Lkpg.. Erik fick sitt besked o Ralf bokade tid.. O jag visade va jag ville ha.. o han sa att jag kunde göra de redan idag om jag ville.. så vi sa ja =).. men de va om två timmar.. så att så länge va vi o käkade.. va skit nervös för har hört att de gör ondare där det direkt är ben o inget dirket fett imellan... o som sagt.. de gjorde SKIT ont!!!!!!!!!!! men jag va duktig o stod ut.. de går ju över som tur är.. nu svider de bara lite när jag går.. blev SKIT nöjd =) så ska sätta ut bild här o på BDB när svullnaden och rodnaden har gått ner.. för just nu e den nästan lila på ett ställe p.g.a rodnaden.. men de kommer bli SKIT fint sen =) e så GLAD!!!!! =)

När jag va klar va vi till Biltema o sedan åkte vi hem.. har slappat lite o nyss kom Ralf hit.. han o Erik spelar Wii o jag sitter här, men ska nu gå ut o umgås med dom =)

Haft Kicki o Theo på besök

Ja de kom i söndas em... då åt vi mat o tog de sedan lugnt.. han inte med så mycket mer än att se lite film o snacka skit..

Måndag morron så vaknade Theo kl 8.. vi åt frukost o så fort va va klara så gick vi lång promenad till Willy:s o tillbaka hem.. de tar ca 2 tim fram o tillbaka... så vi shoppade lite mat o gick hem igen.. hemma igen så hade jag tvättstugan.. vi satt inne ett tag men så ville vi ut i de fina vädret.. jag hade inga riktiga sandleksaker så vi använde en hink som de vart turkisk youghurt i o så en pastaslev o en liten sil som sandleksaker åt Theo hahahaha =) man får hitta på annat när man inte har de riktiga hemma o de gick ju bra att gräva o leka med pastasleven =) så de blev bus o många kort o så va Tiggis med ut oxå.. på kvällen blev de god mat, skitsnack och en bra film..

På tisdag ,igår, tog vi de lugnt.. sedan va jag till AF på möte.. cyklade sedan hem igen till Kicki o Theo.. vi gick en liten promenad.. satt vid datan o snackade skit.. kollade på tv m.m..

Idag så har de inte hunnit hända så mycket mer än att de nu e på väg hem.. får se va som händer.. ska kanske till Malin en stund senare.. o ikväll ska jag va med älsklingen.

Om det föra inlägget Glad =)... säger inte riktigt än va de e jag e glad över =)

Glad =)

Är JÄTTE glad för en sak =)

Men är oxå uttråkad o inte så glad över att bo här just nu.. =/ Hoppas de blir bättre!!

Svar på komentarer

Emelie: Ja de skulle va kul =)

O vem e du den andra som komenterat? Men svar till dig e att dom jag pratat med idag har haft fullt upp eller inte vart hemma.


Längtar redan bort

Bort härifrån för de finns ju inge att göra här... =/

Hem ljuva hem

Är så skönt att nu vara hemma i MITT hem, MIN älskling, MIN bebis (Tiggis), MIN säng m.m =)..
Det har vart kul o skönt att vara borta ett tag med o träffa kompisarna o släktingarna =).. men nu e de skönt att få va hemma ett tag igen..

Va till Busfabriken igår med Jonte, Emelie, Chrille o Alice.. va så JÄVLA kul =) så nu har jag träningsvärk i låren o så känns det som att jag har blåmärken på knäna men de syns inge.. de va kul att klättra o Jonte fick mig att göra saker som jag inte skulle göra annars... ex åka en rutchelkana (lr hur de stavas) som såg läskig ut.. men de va den självklart inte sen hehe.. detta måste vi göra om rätt snart =)..

Idag ska jag äntligen klippa av lite hår o så ska jag tvätta.. får se va som händer mera =)

Är i Norrk

Har nu varit här i några dagar o de har vart trevligt.. va på fest i lördas.. va rätt skoj men va inte på så partyhumör... hatar när jag inte e de på fester. men men sådant som händer.. sön så firade vi mormor som fyllde 80 år.. gammla tanten =).. Erik o alla de andra åkte vid 5..

Måndag va jag med Kicki o Theo.. hjälpte henne att packa lite.. hon ska flytta snart.. Igår tisdag va jag med mormor till kl 6... gjorde lite ärenden åt henne och tvättade hennes o mina kläder.. va till Kicki o Theo på kvällen..

Idag onsdag e jag just nu med Kicki o Theo men ska va med Emelie o Alice så fort Emelie hört av sig..

Imorron ska jag kolla med faster va hon gör o på fre lr sön ska jag till busfabriken med Emelie, Alice o Jonte.. så ska åka hem på lör lr sön... men tror mer på att de blir på sön..

Detta är min vecka.. =)

RSS 2.0